Vi søker ny studentrepresentant!

Marte Rønningstad Olsen
Kommentarer er skrudd av for Vi søker ny studentrepresentant!

Er du student og ønsker relevant verv for å lære mer om HR, organisasjonsutvikling og ledelse?

Trøndelag Personalforum er en interesseforening som begeistrer og skaper nettverk for folk som jobber med folk. Gjennom året arrangerer vi faglige eventer, som frokostmøter og den årlige høstkonferansen, for alle som er interessert i HR og organisasjonsutvikling, ledelse, individuell og teamutvikling, og strategisk kompetansestyring. Med andre ord – TPF er en trøndersk utviklingsarena for oss som brenner for HR, organisasjonsutvikling og ledelse.

Som studentrepresentant sitter du i styret med 6-7 stykker som jobber innenfor HR-feltet. Sammen jobber dere for å gjøre TPF til den foretrukne møteplassen for nettverksbygging og faglig påfyll.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å holde orden på dokumenthåndtering, skrive referat fra møter, intern- og eksternkommunikasjon, markedsføring og bidra til å arrangere spennende frokostmøter og høstkonferansen.

Styrevervet er fra februar 2019 til februar 2020, med mulighet for forlengelse. Det er positivt hvis du kan begynne allerede før jul, slik at vi kan sikre erfaringsdeling fra nåværende studentrepresentant.

Dette er en gylden mulighet for deg til å få innblikk i trender og ny kompetanse innen fagfeltet HR, organisasjonsutvikling og ledelse, og du vil knytte nettverk til arbeidslivet.

Send oss en mail hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du søker!