Når forandring ikke fryder

Marte Rønningstad Olsen
Kommentarer er skrudd av for Når forandring ikke fryder

Velkommen til frokostmøte i regi av Trønderlag Personalforum med tema organisasjonsendring.

tpf bilde

Tid: 31. august kl. 08:00-10:30
Sted:
Navigator Kompetanse, Jarleveien 12, 7041 Trondheim

Denne gangen er TPF’s medlemsbedrift Navigator Kompetanse vertskap for vårt frokostmøte. Vi ønsker velkommen til et møte med godt faglig innhold hvor organisasjonsendring står på agendaen.

Når forandring ikke fryder: kritiske forutsetninger for vellykket endringsarbeid

Organisasjonsendringer møter ofte motstand fra de som blir berørt. Noen blir utrygge og usikre. Andre forstår verken nytten eller nødvendigheten av endringene. Dette fører til energitappende motstand, av og til også store konflikter. Manglende oppmerksomhet på hva som skal til for å få med seg folk, er en hovedårsak til at endringer mislykkes eller blir unødig krevende.  Dette frokostmøtet tar for seg de viktigste suksessfaktorene for å skape oppslutning om den nye organisasjonsvirkeligheten slik at den faktisk blir implementert.

Kristin Grimstad, som skal ta oss gjennom dette frokostmøtet, har jobbet med ledelse og organisasjonsutvikling for flere store virksomheter og vært HR-direktør i et større konsern. Hun har en mastergrad i ledelse fra BI og har drevet egen rådgivervirksomhet via sitt firma Grimstad HR der hun fortsatt blogger om aktuelle arbeidsmiljøtema. Kristin er i dag leder for HR og Organisasjon i Navigator Kompetanse AS, og jobber særlig med leder- og teamutvikling for bedriftens kunder.

Frokostmøtet er gratis for medlemmer
Ikke-medlemmer kr. 350,-
Studenter kr. 150,-

Hjertlig velkommen til en faglig god start på dagen.

Arrangør TPF v/styremedlem
Tove Iversen